Decurion Stables

Plezier staat voorop!

Danielle Fiene en Roland Heiss geven allebei les, ieder heeft zijn eigen specialiteit. Onze gecombineerde ervaring en expertise zorgen voor een breed scala aan mogelijkheden om u en uw paard verder of weer op weg te helpen. Het vergroten van het vertrouwen tussen ruiter en paard alsmede de gehoorzaamheid staan hierbij centraal. Onze lessen zijn geschikt voor paarden en ruiters van alle niveaus en leeftijden.

 

Danielle Fiene en Roland Heiss kunnen u helpen uw paard het piafferen, spaanse pas, knielen et cetera bij te brengen, zowel aan de hand als onder het zadel. Zij hebben meer ervaring en affiniteit met de klassieke en spaanse rijkunst en met de Iberische rassen zoals de PRE, Lusitano en Lippizaner.

 

Working Equitation:

 Danielle Fiene en Roland Heiss zijn binnen de Working Equitation de aangewezen personen om u te begeleiden bij de onderdelen dressuur en stijltrail.

 Danielle Fiene bij de onderdelen dressuur, stijl- en speedtrail.

 Roland Heiss begeleidt u graag bij de onderdelen stijl- en speedtrail en is een kei in het runderwerk.

 

 Doma Vaquera, rijden met garrocha; eenhandig rijden!

 Ook kunnen u van dienst zijn als u Doma Vaquera, het rijden met de garrocha en het eenhandig rijden onder de knie wilt krijgen. Wij gaan hierbij uit van het principe dat het paard in eerste instantie “functioneel” en goed aan de hulpen moet zijn. Bij deze vormen van rijden wordt er naar toe gewerkt om uiteindelijk met 1 hand alle oefeningen te kunnen rijden van de Doma Vaquera maar ook de oefeningen van de moderne dressuursport. Het is hierbij belangrijk een zeer goede communicatie tussen u en uw paard te ontwikkelen.

 

Ook kunnen wij u helpen wanneer u vastloopt in de training en zullen wij samen met u naar de juiste benadering voor uw paard zoeken . Wij hebben alle drie veel ervaring met “moeilijke” en gevoelige paarden en zijn van mening dat communicatie met je paard altijd verbeterd kan worden.

Mocht u er zelf niet uitkomen met uw paard dan is er ook de mogelijkheid uw paard bij ons in training te zetten.

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Danielle Fiene 0658062358