Decurion Stables

Plezier staat voorop!

Danielle Fiene heeft veel ervaring in de klassieke rijkunst, de doma vaquera met en zonder garrocha, Working Equitation maar ook met “probleem paarden”, revalidatie training alsmede cross en steeplechase. Deze gecombineerde ervaring en expertise zorgen voor een breed scala aan mogelijkheden om u en uw paard verder of weer op weg te helpen. Het vergroten van het vertrouwen tussen ruiter en paard alsmede de gehoorzaamheid staan hierbij centraal. De lessen zijn geschikt voor paarden en ruiters van alle niveaus en leeftijden.

 

Danielle Fiene kan u helpen uw paard het piafferen, spaanse pas, knielen et cetera bij te brengen, zowel aan de hand als onder het zadel. Zij heeft veel ervaring en affiniteit met de klassieke en spaanse rijkunst en met de Iberische rassen zoals de PRE, Lusitano en Lippizaner.

 

Working Equitation en eenhandig rijden: doordat Daniëlle zich lang heeft bekwaamd in het eenhandig rijden gaat zij uit van het principe dat het paard in eerste instantie “functioneel” en goed aan de hulpen moet zijn. Bij deze vormen van rijden wordt er naar toe gewerkt om uiteindelijk met 1 hand alle oefeningen te kunnen rijden van de Doma Vaquera maar ook de oefeningen van de moderne dressuursport. Het is hierbij belangrijk een zeer goede communicatie tussen u en uw paard te ontwikkelen.

 

Ook kan zij u helpen wanneer u vastloopt in de training en al zij samen met u naar de juiste benadering voor uw paard zoeken . Daniëlle heeft veel ervaring met “moeilijke” en gevoelige paarden en is van mening dat communicatie met je paard altijd verbeterd kan worden.

Mocht u er zelf niet uitkomen met uw paard dan is er ook de mogelijkheid uw paard bij ons in training te zetten.

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Danielle Fiene 0658062358