Decurion Stables

Verslag NK Working Equitation!

Wat hebben we hard gewerkt met zijn allen en het resultaat mocht er zijn! Met ons team zijn we de afgelopen 2 weken dag en nacht bezig geweest om de locatie NK-proof te maken. We zijn ontzettend trots op het feit dat dit NK Working Equitation een enorm succes is geworden. Alles liep op rolletjes, de sfeer was fantastisch en we hebben alléén maar positieve reacties mogen ontvangen.
Via deze weg willen wij onze grote dank uitspreken voor het vertrouwen dat het interim bestuur in ons heeft gehad, de geweldige organisatie en vrijwilligers van dit evenement, de nationale en internationale officials, de sponsoren, het publiek en de enthousiaste combinaties die hebben deelgenomen om tijdens deze eerste grote internationale wedstrijd naar ons toe te komen.

We hebben maximaal genoten en kijken uit naar veel mooie gezamenlijke wedstrijden in de toekomst!

Nogmaals van harte gefeliciteerd aan de kampioenen en dank voor deze fijne samenwerking!

WE did it!!!!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.